A Nő az arc mögött – Önmagam mögé rejtve

A NewDoor és az Egyesület a Fehérvári Nőkért közös szervezésében fotópályázattal egybekötött önismereti útra hívunk 25 székesfehérvári nőt.

Pályázati cél: A NewDoor csapata olyan szakemberekből áll, akik tevékenységük során segítő, önsegítő körökön keresztül egyéni- és csoportos formában hozzák a felszínre a hozzájuk forduló tanácskérőknek azt az embert, akire a folyamat végén azt mondhatjuk: „Ez vagyok én, megérkeztem!”

A pályázat arra vállalkozik, hogy önmagunk igazi arcának és valódi énünk megtalálásának teret adva harmonikus, szeretetteljes teret hoz létre. Miért van erre szükség? Mert felgyorsult világunkban, egy olyan társadalomban, ahol a külsőségek, a kívülről érkező ingerek határozzák meg a mindennapjainkat, nagyon félre vihetnek bennünket a saját magunkról alkotott önkép kapcsán. Ebben a felszínes közegben a legtöbben tévesen nézünk önmagunkra, hamis képet látva önmagunkról a reális visszajelzések hiányában.

Célunk, hogy megmutassuk, mi az, amire nem mersz rákérdezni. Mi hogyan látunk téged? Mi az, ami különlegessé tesz? Mit üzen a tekinteted? Ez köszönőviszonyban van azzal, ahogy te látod önmagad?

A pályázat menete:

Jelentkezés:

2022. szeptember 13. és 2022. október 01. között lehetőséged van pályázni az antonykornelia.unison@gmail.com e-mail címen, illetve írhatsz és kérdezhetsz a pályázattal kapcsolatban közvetlenül a szervezők egyikétől is a berdoerika@gmail.com e-mail címen, hogy te légy annak a 25 szerencsés Nőnek az egyike, akiről profi fotó készül, mellyel szerepelhetsz majd a fotókiállításon és azon a reflexiós esten, ahol feldolgozzuk a kapott visszajelzéseket.

Pályázati feltételek:

  • Székesfehérvári lakóhely
  • Részvétel a fotózáson
  • Hozzájárulás a fotó közzétételéhez, a kiállításon való részvételhez
  • Hozzájárulás, hogy a kiállítás tárlata alatt egy gyűjtőládában a pályázó fotójával kapcsolatos, nem nyilvános visszajelzéseket gyűjtünk
  • Részvétel a kiállításon és a kiállítás zárásához kapcsolódó esten

Pályázási időszak:

A pályázatra jelentkezni 2022. szeptember 13-tól 2022. október 01-ig lehet.

Jelentkezés menete:

  • Jelentkezési határidő betartása.
  • Egy saját fotó beküldése – mely fotó nem kerül publikálásra, kizárólag a jelentkezés részét képezi.
  • Egy rövid bemutatkozás, hogy miért szeretnél a 25 szerencsés nő közé kerülni.
  • A pályázati fotó és bemutatkozó megküldése a fenti e-mail címek valamelyikére.
  • A jelentkezéseket a NewDoor csapata bírálja el és választja ki a fotózáson való résztvevőket.
  • Jelentkezési díj nincs.

Az elkészült fotók a NewDoor és az Egyesület a Fehérvári Nőkért szervezésében megvalósuló pályázathoz és a kiállítás rendezvényeihez, valamint kommunikációjához, ezenkívül a pályázathoz és kiállításhoz kapcsolódó kommunikációjához használhatók fel térítésmentesen 1 évig. A pályaművek minden további online vagy offline kiállításon és egyéb eseményen való felhasználásához a pályázó írásbeli beleegyezése szükséges. A szervező tudomásul veszi, hogy a pályázó a kiállított képeivel kapcsolatos visszajelzéseket kizárólag a pályázó írásos engedélyével használhatja fel a kommunikációja során, abban is kizárólag a pályázó beazonosíthatósága nélkül.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kövess minket a social médiában is!