Mi vár az ajtó mögött?

Szolgáltatások a közösségért és az egyénért

Podcast csatorna

 • „Karantéma” (minden kedden)
  Interjúk egyéni élettörténetekről, izgalmas témákról, belső elakadásokról, sikerekről, egyéni megélésekről
 • „Női szemmel” (minden második pénteken)
  Interjúk nőket érintő, de nem csak nőkről és nőknek szóló témákról, női megközelítés életfeladatokról, álmokról, célokról, hétköznapi és nem mindennapi történésekről

Írások (blog bejegyzések) havi témák szerint

 • Napi idézetek az egyéni haladásért
  Üzenetek az egyéni motivációért és önismeretért
 • Kopogtatók – tippek – meglévő módszertanok felhasználásával egyéni elakadások vagy problémák kezeléséhez
 • Egyéni konzultációk
  Life- és Business coaching
 • ThetaHealing konzultációk
 • Symbolon coaching
 • Előadások és workshopok önismereti- és személyiségfejlesztési témákban (pl. kommunikáció, emberi kapcsolatok és kapcsolódások, konfliktuskezelés, párkapcsolat, női szerepek, vezetői szerepek, karriercélok és elakadások, útkeresés, hit és hiedelem, család és munka)
 • Önismereti csoportok az önfejlesztés útjára lépőknek és az azon járóknak

Üzletviteli tanácsadás egyéni-, mikro- és induló vállalkozások vezetői részére.

Ha már van egy működő vállalkozásod, vagy még csak gondolkozol egy vállalkozás beindításán, de a folyamatban valami megakasztott, illetve a zavartalan működést vagy a sikert valami gátolja, amit nem tudsz beazonosítani, vagy akár csak tanácsra lenne szükséged, hogy merre menj tovább, egyéni konzultáció keretében segítelek a megfelelő döntés meghozatalában.

Konzultációnk során az alábbi (és még sok hasonló) kérdésre keressük meg a választ:

 • „Milyen tevékenységet válasszak?”
 • „Hogy induljak el? Mire számítsak? Mik lehetnek a buktatók és mi vihet el a sikerig?”
 • „Hogy váljak saját menedzseremmé?”
 • „Mik a vállalkozói lét sajátosságai? Egyáltalán nekem való ez az életforma?”
 • „Hogy fejlesszem a vállalkozásomat? Hogy fejlesszem magam?”
 • „Mik az első lépések? Mit kell tennem egy vállalkozás beindításához?”
 • „Mik a vállalkozást vezető feladatai, felelőssége és hatáskörei?” stb.

Ennek a teljesen új, általam megálmodott és tesztelt önismereti folyamatnak eszköz és módszertani alapja a coaching (mint kérdezéstechnika) és a Symbolon (Peter Orban, Ingrid Zinnel és Thea Weller csodálatos 101 lapos kártyacsomagja), melyek együtt a kérdezőt egy több lépéses folyamatban vezetik el aktuális elakadásának beazonosításához, avagy az általa feltett kérdés megválaszolásához.

A kártya az adott téma kapcsán feltett coach kérdéseken keresztül a kérdező intuícióit is megszólítva ad inspirációt a vágyott jövő felé vezető út megtalálásához, miközben az elakadások okaira is rámutat ezzel is hozzájárulva a személyes fejlődéshez.

DISC, MM

Ha kíváncsi vagy, mit miért teszel, mely jellemvonásaid erősítenek és segítenek a boldogulásban és melyeket lenne érdemes fejlesztened, hogy növeld sikerességedet a magánéletben avagy a munkában, két remek (licenszes) személyiség tipológiai eszközzel segítelek személyes fejlődésedben.

A DISC személyiségi tesztet magam is – szinte napi rendszerességgel – használom munkámban az adott szervezet és egyéni ügyfeleim „kiismerésére”, fejlesztésére, valamint arra, hogy általa megmutassam egy vezetőnek, hogy csapatát és az abban dolgozókat hogyan irányíthatja hatékonyabban, hogy tudja, mire kell figyelnie és így kialakíthassa azt a belső bizalmat, ami a sikeres csapatmunkához kell.

Az MM (Motivational Maps) egy motivációs térkép, melynek segítségével ráláthatsz, hogy is állsz a jelenben a motivációval, mi motivál és mi nem, illetve, mire volna szükség ahhoz, hogy valóban motivált, elégedett légy!

Ma már nagyon sok munkahelyen töltetnek ki ilyen teszteket, hiszen a munkáltatók zöme szereti tudni, hogy munkatársai vagy a hozzájuk jelentkezők milyen személyiség jegyekkel bírnak/érkeznek, mi az, ami igazán motiválja, teszi őket boldoggá, hisz azt már ők is tudják, hogy a boldog cég boldog munkavállalók összessége!

Szerepeink és újragondolásuk (csoportos coaching)

Érezted már úgy, hogy valamit nem úgy kellett volna csinálnod, nem azt kellett volna mondanod egy szituációban? Úgy gondolom, sokan és sokszor voltunk már így egy kínos jelenet, egy komolyabb veszekedés, egy megalázó szituáció után és abban is biztos vagyok, hogy sokszor lejátszottuk a fejünkben utólag azt is, hogy mi is történt és hogyan. Én magam sokszor gondoltam arra, hogy ha vissza tekerhetném az időt, bizony megtenném: visszamennék oda, arra a pillanatra, és megváltoztatnám a történteket, másképp viselkednék, mást és máshogy mondanék, tennék.

Ez, mint tudjuk nem lehetséges, ugyanakkor minden, ami történik velünk, tanít bennünket. Tapasztalataink által váltunk eddig is bölcsebbekké, fejlődtünk és lettünk azzá az emberré, akik ma vagyunk. Hogy növeljük interperszonális kapcsolataink sikerességét egy olyan új, általam megálmodott csoportos eseményre hívlak titeket, ahol a coaching és drámafoglalkozás egyvelegének köszönhetően egy-egy konkrét múltbeli eseményt hozunk be, hogy „eljátsszuk” mi is történt ott, majd a vágyott verziót megjelenítve „újrajátszuk” a kiosztott szerepek alapján, hogy átkeretezzük a negatív tapasztalást és átfordítsuk olyanná, melyben a megnyugvásé, a feloldásé a főszerep a végén. A módszertan abban segít, hogy megértsük saját reakcióinkat és azok következményeit, illetve, hogy a kapcsolatainkban rejlő konfliktusok számát a bennünk rejlő megoldásokon keresztül csökkentse, azaz a nehéz helyzetek kezelésében sikeressé, a ránk váró helyzetekre felkészítve pedig igazi stratégává tegyen bennünket.

Kommunikáció, stressz- és problémakezelés, motiváció, tervezés és célállítás, időmenedzsment

Szinte minden héten tartok céges környezetben tréningeket. Itt, az Örömvilágban azoknak szeretnék segíteni ezzel a módszertannal, akik a megjelölt témák valamelyikében változni, fejlődni szeretnének, de nem a megszokott módon. Olyan eszközöket, játékokat és megoldó kulcsokat hozok Nektek, melyek egyikét-másikát egész biztosan használni fogjátok akár a mindennapokban, akár a munkahelyeteken.

Csoportos outdoor foglalkozás

Ez a csodálatos, új módszer egyszerre mozgatja meg a lábainkat és az elménket, a szívünket és az agyunkat. Köztudott tény, hogy mozgás közben könnyebben inspirálódunk, hogy a mozgás jótékony hatással van a gondolatainkra és ha mégoly sötéten is látjuk a helyzetet, egy kiadós séta vagy netalántán és jó edzés után (de már közben is) pozitív gondolatok árasztják el az elménket a felszabaduló endorfin hormonnak köszönhetően. A rendszeres fizikai aktivitás a testi-szellemi egészség meghatározó eleme, a stressz kezelésének nincs is egyszerűbb és egészségesebb módja, mint a séta, hisz hatására felfrissülünk, pozitív érzéssel töltődünk fel, segít „megtisztítani” az elmét, vérkeringést fokozó hatásán keresztül pedig javítja a koncentrációt, a memóriát. Az agy egyik csodálatos képessége, hogy egyedi, jobb és bal agyféltekés mechanizmusából adódóan mozgás során olyan folyamatok indulnak be, melyek hosszú távon nem csak a látható, de a láthatatlan egészségügyi folyamatokat is kordában tartják és olyan betegségek megelőzésében is támogat minket, mint pl. az Alzheimer kór.

Ha tele van a fejed negatív gondolatokkal, de tudod, hogy változtatni szeretnél ezen az állapoton csak azt nem tudod, hogy hogyan, légy részese ennek a közös, lassú sétával egybekötött néhány órás foglalkozásnak, ahol a csoport egy általa választott vagy előre megfogalmazott téma kapcsán a coaching módszerét hívja segítségül az elakadás beazonosítására és a téma feldolgozására. Garantáltan jól fogod érezni magad az esemény végére és biztos vagyok abban is, hogy a csoportos egymásra hangolódás, a lassú séta, bármi is legyen a téma meghozza jótékony hatását rád és hangulatodra is!

Vezetői kompetenciák és dilemmák workshop

Több éves szakmai tapasztalatom a bizonyíték arra, hogy sok vezető vagy azért nem fog bele egyéni coaching folyamatba, mert elmerül napi operatív munkájában és nincs rá ideje, vagy azért, mert a munkáltatója nem érzi annak fontosságát, hogy elakadásokkal, vezetői dilemmákkal küzdő kollégáját ily módon támogassa. Ennek ellenére azonban tapasztalataim azt mutatják, hogy még ezek a vezetők is vágynak az egyéni figyelemre, arra, hogy legyen egy olyan közeg, ahol negatív vagy épp pozitív tapasztalataikat megoszthassák valakivel, valakikkel.

Ezt az általam létrehozott és rendszeresen alkalmazott, a Business coaching elemeket és fejlesztő tréning eszközöket egybefűző csoportos coaching kifejezetten vezetők részére nyújt segédkezet vezetői dilemmáik, szerepkonfliktusaik és nehézségeik megoldásában.

És ami még jön

„Kérdező”

A NewDoor saját személyiségfejlesztést és tudatosság fejlődést támogató új kártyacsomagja kétféle kiszerelésben

Coaching applikáció

A NewDoor Apps International saját önfejlesztő coaching applikációja 3 különböző verzióban

„Karantéma”, a könyv

A NewDoor alapítójának a podcast interjúk ihlette könyve

Online (videós) kihívások

A fejlődni vágyóknak és azoknak, akik változtatni szeretnének jelenlegi életükön