Karantéma & női szemmel

podcast

#84 A vezető hite

Ha tudni szeretnéd, hogy egy vezető mit tehet azért, hogy az alapértékei átitassák a vállalati kultúrát, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy milyen szerepe van a vezetői munkában a spiritualitásnak, hitrendszereknek, hallgasd értő fülekkel ezt az adást, melyben beszélgető társammal, Kiss József értékesítési stratégával, trénerrel saját tapasztalásainkat osztjuk meg a fentiek kapcsán, mindennapi önmunkánk és tanácsadói működésünk információin keresztül.

Meghallgatom »

#83 Egyensúly a mindennapokban

Létezik-e igazán egyensúlyi állapot?
És mit is jelent egyensúlyban lenni?
Hogyan teremthető ez meg a mindennapi életben?
Mire érdemes figyelni?

A NewDoor Podcast 83. adásában az egyensúly témakörét járjuk körbe. Vendégem Pollák Krisztina, aki segítőként tevékenykedik, közben pedig aktívan járja önismereti útját.

Meghallgatom »

PÁRbaj – #1 A monogámia ideje lejárt?

Itt a NewDoor Podcast új sorozata, a PÁRbaj, ahol a játszmák helyett a megoldásoké a főszerep. Minden, ami párkapcsolat – hogy Te is jól éld meg az életed ezen területét.

Mit is jelent a monogámia valójában?
Létezik-e sírig tartó szerelem?
Mit jelent napjainkban a monogámia és hogyan is működik?
Hol és milyen határok vannak egy párkapcsolatban?

Ilyen kérdésekről beszélgetünk a PÁRbaj első adásában, melynek címe: ‘A monogámia ideje lejárt?’.

Meghallgatom »

#82 Úton

Itt van 2023 első adása, melyben Kis László a vendégem, akivel egy érdekes témáról beszélgetünk, hiszen az adás az ‘ÚTON’ címet kapta.

Lacival egy korábbi beszélgetésem során merült fel az, hogy megjárta a Caminot, ennek apropóján pedig úgy döntöttünk, beszélünk arról egy adásban, hogy mit is jelent úton lenni, ráadásul az új esztendő mindig egy kicsit az elindulást, az új utak keresését is szimbolizálhatja, így éppen aktuális ez a téma.

Meghallgatom »

#81 Visszatekintő(k)

Itt van 2022 utolsó NewDoor Podcast adása! Mi más is lehetne a téma, mint a mögöttünk álló év? A 81. adásban vendégem Tomek Noémi, Mestertréner,

Meghallgatom »

#80 Ünnep-elő

Pár nap múlva karácsony. Vásárlás, sütés-főzés, rohanás, stressz… Sokszor erről szól az ünnep és a készülődés is.

De vajon lehet máshogy?
És egyáltalán miről is szól nekünk a karácsony?
Mi az, amit megünnepelünk?
Mi a fontos ilyenkor?

Hasonló kérdésekről beszélgetünk a NewDoor Podcast 80. adásában, ami néhány nappal 2022 karácsonya előtt készült. Vendégem Paulikovics Réka coach, szövegíró, kommunikációs szakember, nem utolsó sorban pedig a NewDoor asszisztense.

Meghallgatom »